Перевезення цукру в мішках
Наявність гідроборту Є
Оптимально для перевезення
- Офісного та домашнього переїзду
- Виїзду на дачу

Вартість
600 грн/година
Перевезення за межі Києва в обидві сторони
20,00 грн/км
Мінімальне замовлення
2 години + подача / 1800 грн
Наявність гідроборту Є
Оптимально для перевезення
- Великої кількості будматеріалів
- Переїзду складів та компаній

Вартість
700 грн/година
Перевезення за межі Києва в обидві сторони
30,00 грн/км
Мінімальне замовлення
3 години + подача / 2800 грн
Наявність гідроборту Є
Оптимально для перевезення
- Концертне обладнання
- Предметів довжиною понад 7 метрів

Вартість
800 грн/година
Перевезення за межі Києва в обидві сторони
35,00 грн/км
Мінімальне замовлення
4 години + подача / 4000 грн (ціна з роклою)
Адреса введіть у форматі "Назва міста/вулиця/номер будинку/квартири"
Цукор — це харчовий продукт, який користується великим попитом у населення. Багато підприємств харчової промисловості також використовують у своєму виробництві цукор у великих кількостях. Тому багато торговельних установ, продуктові бази, склади та підприємства потребують постійного поповнення запасів цукру. Найвигіднішим способом транспортування такого продукту є автомобільний. А оскільки це харчовий продукт, то автомобільне транспортування вимагає суворого дотримання встановлених норм і правил.
Особливості фасування цукру
Насипом цей сипучий продукт сьогодні можуть транспортувати рідко, і то у спеціально обладнаних ємностях залізничним або морським транспортом. Що стосується перевезення цукру автомобільним транспортом, то для цього використовують попередньо розфасований продукт.
Упаковка цукру здійснюється за спеціально встановленими нормами та стандартами. Як правило, для перевезення цукор фасують у спеціальні мішки вагою по 50, рідше по 100 кілограмів. Крім того, для цього можуть використовувати пакети з поліетилену (за наявності спеціального дозволу) або поліетиленової плівки. Виготовлятися такі пакети вагою 25 і 50 кілограмів можуть також із використанням покритого на високому мікрорівні воском паперу. При цьому папір використовується не будь-який, а тільки харчовий, у крайньому разі етикетковий або обгортковий.
Такі пакети герметично закривають термічним способом або за допомогою полівінілацетатного чи декстринового клею. Після упаковки таким чином, усі пакети щільно укладаються в ящики, виготовлені з гофрованого картону. І в такому вигляді цукор постачається споживачам.
Чому перевезенням цукру мають займатися професіонали
Як уже було сказано, цукор є харчовим продуктом, тому до його якості висуваються особливі вимоги. А отже, його перевезення здійснюється з дотриманням цілого ряду спеціальних вимог і умов. Дотримуватися їх у повному обсязі зможуть тільки професійні перевізники, одним із яких у Києві та Київській області є наша мувінгова компанія «Мувінг-Профі».
Серед першочергових і обов’язкових вимог для перевезення цукру є:
- надання справного транспорту з чистим кузовом, вимитим із використанням мийних засобів, не заборонених до контакту з харчовими продуктами;
- кузов автомобіля не повинен мати гострих або виступаючих предметів (у разі їх наявності їх необхідно обгорнути папером або чистою тканиною);
- кузов автомобіля має бути герметичним і не мати щілин або дірок;
- окрім цього, у кузові має забезпечуватися надійна вентиляція для підтримання спеціального мікроклімату (встановленої температури та рівня вологості);
- в автомобілі не повинно бути жодних запахів від попередніх вантажів;
- завантаження ящиків або мішків має здійснюватися тільки на дерев’яних піддонах або спеціальних гідроізолюючих настилах із пиломатеріалів.
Дотримання всіх цих умов має бути обов’язковим при організації перевезень цукру. Навряд чи якийсь приватний перевізник у змозі їх дотримуватися належним чином.
Наша компанія надає спеціально обладнаний сучасний автотранспорт із власного автопарку. За його допомогою нами здійснюється перевезення цукру в мішках, а також у ящиках або пакетах, укладених на спеціальні піддони або настили. Перевезення здійснюються по Києву та області.